top of page

ONS VERHAAL

Enjoy Living inside and outside

Ik ben Tjarco Beckman. Werkzaam in de bouw sinds 2000. Na faillissement in 2011, van het bedrijf waar ik voor werkte, is het idee ontstaan om mijn eigen bedrijf te gaan starten. Dit is nu ruim 10 jaar geleden. Door de vele ervaring, die is opgedaan tijdens mijn 11 jarige bouwperiode, is TCB Timmerwerken ontstaan.

TCB Timmerwerken is zeer breed inzetbaar en in de loop der jaren heb ik betrouwbare vakmensen om me heen verzamelt.

Deze vakmannen zijn gepassioneerd in het werk wat ze doen en zien elke klus als een uitdaging.

Mijn bedrijf staat voor eerlijkheid en een mooi eindresultaat. Kwaliteit staat bij mij voorop en ik werk alles tot in de puntjes uit. 

WERKWIJZE

Stap 1: De kennismaking

Tijdens een gesprek bij u op locatie zullen uw wensen op papier worden gezet. Er zal worden gekeken naar wat mogelijk is, welke materialen gebruikt kunnen worden en wat verstandige keuzes zullen zijn.

Stap 2: Offerte en ontwerp

De offerte en het eventuele ontwerp zal gemaakt worden en deze zullen we u toesturen zodat u exact weet waar u aan toe bent. Uiteraard zijn wij altijd bereid deze offerte toe te lichten en deze eventueel aan te passen waar nodig om tot een perfect plan te komen.

Stap 3: Productiefase

Indien akkoord met de offerte en het ontwerp volgt een opdrachtbevestiging met de duidelijke planning en betalingstermijn in overleg. De opdracht zal worden uitgevoerd zoals besproken.

Stap 4: Oplevering en Nazorg

Na uitvoeren van de opdracht zullen we de werkzaamheden bespreken. Indien de opdracht na tevredenheid is afgerond, zal een eind factuur volgen en kan er een mooie referentie ingevuld worden. 

bgImage

Waarom voor ons kiezen? 

1. Wij leveren uitstekende kwaliteit.

2. Wij, geven, in overleg met de klant, garantie op de door ons verrichte werkzaamheden.

3. Nazorg is net zo belangrijk als de klus zelf.

4. Wij maken duidelijke afspraken met onze klanten.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

" Tjarco heeft een mooie trappenkast van gipsblokken voor ons gemaakt, de muren netjes afgeschuurd en er ook een stopcontact in aangebracht. Hij werkt snel en volgens afspraak. Ook de communicatie was prettig, Tjarco reageert vlot op berichten en telefoontjes ".

Amsterdam

bottom of page